top of page

Directeur

Ontdek ons aanbod, er zit altijd wat voor de school bij

DSC06476.jpg

Beste school directeuren

Bij Team 1001 zijn wij ons er zeer van bewust hoe belangrijk goed onderwijs is voor de toekomst van onze kinderen. Daarom willen wij je graag ons aanbod presenteren om uw school te ondersteunen in het bieden van kwalitatief hoogstaand onderwijs.

Ons docentenaanbod omvat verschillende mogelijkheden om uw school te helpen. Hieronder een overzicht van onze belangrijkste diensten:

DSC04220.JPG
DSC07464.jpg

Groepsleerkrachten

Ons team bestaat uit ervaren trainers die zelf werkzaam zijn in het onderwijsveld en weten wat er nodig is om effectief les te geven en een positieve impact te hebben op de prestaties van de leerlingen.

DSC08823.jpg

Onderwijsassistenten

Onze onderwijsassistenten richten zich op verschillende gebieden, waaronder klassenmanagement, communicatie met leerkrachten en omgaan met gedragsproblemen.

image-from-rawpixel-id-68859-jpeg.jpg

Onderwijsondersteunend personeel

We bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning aan alle deelnemers en zorgen ervoor dat onze trainingen aansluiten bij hun individuele behoeften en vaardigheden.

DSC08373.jpg

Vakdocenten

Vakdocenten spelen een cruciale rol in het onderwijsproces door vaardigheden om deze kennis op een begrijpelijke en effectieve manier over te brengen op leerlingen.

DSC04950.jpg

Naschoolse activiteiten

Naschoolse activiteiten zijn een waardevol onderdeel van het onderwijsproces op school.

bottom of page