top of page

Verrijk je school met

Onderwijsassistenten

Omschrijving aanbod

Als team van ervaren onderwijsprofessionals weten wij als geen ander hoe belangrijk een goede ondersteuning is voor het optimaal functioneren van de school en de leerlingen.

Onze onderwijsassistenten zijn gespecialiseerd in het bieden van extra ondersteuning aan leerlingen en leerkrachten op verschillende gebieden, zoals:

  • Het begeleiden van individuele leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben, bijvoorbeeld door middel van remedial teaching of het geven van extra uitleg en ondersteuning in de klas.

  • Het ondersteunen van de groepsleerkrachten bij het voorbereiden en uitvoeren van lessen, bijvoorbeeld door het klaarzetten van lesmateriaal en het ondersteunen van leerlingen tijdens de les.

  • Het verzorgen van de administratieve taken, zoals het bijhouden van de aanwezigheid en het verwerken van toetsresultaten.

  • Het ondersteunen van de school bij activiteiten en evenementen, zoals het organiseren van sportdagen en schoolreisjes.

Onze onderwijsassistenten zijn flexibel inzetbaar en kunnen op verschillende momenten worden ingezet, bijvoorbeeld tijdens piekmomenten of als vervanging van afwezige leerkrachten. Wij vinden het belangrijk om te werken volgens de visie en werkwijze van de school en de groepsleerkrachten, en streven naar een goede samenwerking om de leerlingen zo goed mogelijk te ondersteunen.

Uw school verrijken met ons aanbod?

We kijken graag mee naar de verschillende mogelijkheden en passen het aanbod aan op de behoefte van jullie school.

bottom of page