LI-64FAC2F9A1ED8
top of page

Vacature

Leerkracht Onderbouw

DSC04216.JPG

Functieomschrijving

Als leerkracht in de onderbouw sta je aan de basis van de ontwikkeling van kinderen in de leeftijdsfase van 4 tot 7 jaar. Je hebt een passie voor het overbrengen van kennis en draagt daarmee bij aan een werkende generatie van (over)morgen. Je hebt een sterk vermogen om te kunnen schakelen in een dynamische omgeving en weet deze vormende persoonlijkheden te begeleiden in hun persoonlijke en educatieve ontwikkeling. 

Bij Team 1001 zijn we in Den Haag op zoek naar een groepsleerkracht bovenbouw die open staat voor een nieuwe uitdaging en daarmee het beste uit zichzelf wil halen. Je hebt affiniteit met de onderbouw bent ruim inzetbaar. Binnen Team 1001 heb je de mogelijkheid om extra kennis op te doen middels de interne trainingen die we bieden. Door jezelf continu te ontwikkelen haal je namelijk het maximale uit de kids, je samenwerking met Team 1001 en boven; uit jezelf.

Functievereisten

  • Je hebt een PABO bevoegdheid of studeert aan de PABO

  • Je hebt een passie voor het zien ontwikkelen van jongeren

  • Je bent breed inzetbaar en denkt ‘out of the box’

  • Je bent graag onderdeel van een warm team

Team 1001 biedt jou het volgende

  • Een salaris, ruim boven de norm. Op ZZP basis tot wel €5.889,- per maand.

  • De mogelijkheid om van a tot z begeleid te worden tot zelfstandige (ZZP)

  • Je wordt onderdeel van een hecht team aan professionals in een snel groeiende organisatie

  • Persoonlijke 1-op-1 begeleiding waarin niet je werkzaamheden, maar jij als persoon centraal staat

  • De mogelijkheid om je te continu te ontwikkelen op onderwijs en persoonlijk vlak.

Benieuwd op welke termijn je kunt starten? Of er écht een klik is met Team 1001? Of heb je gewoon een leuke suggestie? Wij als team staan je graag te woord. Neem dus vooral contact op!

Solliciteren

Herken je jezelf in dit profiel? En lijkt werken met Team1001 je een mooie stap? Solliciteer dan direct. Wie weet zien we jou straks als stralend lid van onze Team 1001 family!

Toevoegen

De scholen waar je via Team 1001 voor aan de slag gaat staan voor een positief en veilig schoolklimaaat, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We bieden mogelijkheden om jezelf continu te ontwikkelen. We geloven namelijk pas dat jij het beste tot je recht komt, als alle zaken rondom het lesgeven goed voor je geregeld zijn. Daar komen wij van Team 1001 dus om de hoek kijken. We maken ons hard voor onze leerkrachten naar de scholen toe en stellen jou als leerkracht daarmee ook in staat om je hoofdzakelijk te focussen op datgene waar je je graag in wilt doorontwikkelen: lesgeven.

Draag bij aan de generatie van (over)morgen!

bottom of page