top of page

Vacature

Leerkracht

Middenbouw

DSC06065_edited.png

Functieomschrijving

Als enthousiaste leerkracht ga je samen met een collega een dynamisch duo vormen voor groep 5. Jouw uren zijn flexibel en kunnen worden uitgebreid door ondersteuning te bieden in andere groepen, uiteraard altijd in goed overleg.

 

Jij neemt het voortouw in het bevorderen van mediawijsheid en zet je volledig in om de leerlingen maximaal te laten profiteren van het aanbod van basisvaardigheden. Je bent niet alleen actief in de klas, maar draagt ook bij aan de schoolgemeenschap door deel te nemen aan vergaderingen en de stuurgroep. Hierdoor heb je een directe inbreng op het beleid en de ontwikkelingen binnen de school.

 

Jouw expertise is van onschatbare waarde, en je bent niet bang om te leren van de kwaliteiten van je collega's. Kortom, een boeiende rol waarin je niet alleen lesgeeft, maar ook een actieve bijdrage levert aan de groei en bloei van zowel de leerlingen als de school.

Wat kunnen wij van jou verwachten?

  • Je bent in het bezit van een PABO-diploma;

  • Je bent bekend met de hedendaagse onderwijsontwikkelingen en wil graag samenwerken en samen groeien;

  • Je bent flexibel inzetbaar;

  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat kan jij van ons verwachten?

  • Een goede inschaling en salaris conform CAO PO;

  • Mogelijkheid om je kennis uit te bouwen via cursussen en trainingen;

  • Flexibele werkuren;

  • Uitbetaling van overuren;

  • Werken op zzp-basis is ook mogelijk;

  • Je wordt onderdeel van een hecht team aan professionals in een snel groeiende organisatie.

Jouw werkplek

Het team waar je mee gaat samenwerken streeft voortdurend naar onderwijskwaliteit om leerlingen optimaal te bedienen. Trots op de harmonieuze sfeer binnen het team en de school, hechten zij veel waarde aan respectvolle omgang met elkaar. De focus ligt op het versterken van basisvaardigheden en het bevorderen van mediawijsheid.

 

Met 32 basisscholen, 5 scholen voor gespecialiseerd onderwijs en 21 peuterscholen is er altijd een wereld te ontdekken. Als werkgever hebben zij oog voor alle medewerkers en bieden ze de ruimte om je op zowel team- als individueel niveau te ontwikkelen. Diverse opleidingsmogelijkheden staan tot je beschikking, met inspirerende trainingen en leernetwerken verzorgd door hun eigen opleidingsacademie.

Solliciteren

Deel jij onze passie? Aarzel niet en reageer snel op de vacature! We kijken ernaar uit om jou binnenkort te verwelkomen op ons kantoor voor een informeel gesprek onder het genot van een lekker kopje koffie.

Toevoegen

De scholen waar je via Team 1001 voor aan de slag gaat staan voor een positief en veilig schoolklimaaat, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We bieden mogelijkheden om jezelf continu te ontwikkelen. We geloven namelijk pas dat jij het beste tot je recht komt, als alle zaken rondom het lesgeven goed voor je geregeld zijn. Daar komen wij van Team 1001 dus om de hoek kijken. We maken ons hard voor onze leerkrachten naar de scholen toe en stellen jou als leerkracht daarmee ook in staat om je hoofdzakelijk te focussen op datgene waar je je graag in wilt doorontwikkelen: lesgeven.

Draag bij aan de generatie van (over)morgen!

bottom of page