LI-64FAC2F9A1ED8
top of page

Vacature

Leerkracht

Middenbouw

Functieomschrijving

Als leraar in de middenbouw ben je verantwoordelijk voor het begeleiden, inspireren en onderwijzen van leerlingen in de tussenliggende klassen van het basisonderwijs. Je speelt een essentiële rol in hun educatieve groei, het bevorderen van een positieve leeromgeving en het cultiveren van een liefde voor leren.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Lesgeven: Je ontwerpt en levert boeiende en interactieve lessen die aansluiten bij het curriculum en de leerdoelen van de school. Je maakt gebruik van verschillende lesmethoden en leermiddelen om de betrokkenheid van leerlingen te vergroten en hun begrip te bevorderen.

 • Individuele aandacht: Je observeert en evalueert de voortgang van elke leerling en biedt gerichte ondersteuning waar nodig. Je creëert een inclusieve leeromgeving waarin alle leerlingen zich gesteund en uitgedaagd voelen om hun volledige potentieel te bereiken.

 • Differentiatie: Je past je instructie aan om te voldoen aan de diverse leerbehoeften van de leerlingen in de middenbouw. Je biedt extra begeleiding aan leerlingen die extra hulp nodig hebben en daagt getalenteerde leerlingen uit met verrijkende activiteiten.

 • Beoordeling en rapportage: Je beoordeelt de voortgang van de leerlingen op basis van toetsen, opdrachten en andere evaluatiemethoden. Je levert tijdig feedback aan de leerlingen en communiceert de resultaten naar ouders/verzorgers om hen op de hoogte te houden van de academische ontwikkeling van hun kind.

 • Samenwerking en ouderbetrokkenheid: Je werkt samen met collega's, ouders/verzorgers en andere belanghebbenden om de beste onderwijservaring voor de leerlingen te waarborgen. Je communiceert regelmatig met ouders/verzorgers om hen op de hoogte te houden van de voortgang en om eventuele zorgen of vragen te bespreken.

Functievereisten

 • Je hebt een PABO bevoegdheid of studeert aan de PABO

 • Je hebt een passie voor het zien ontwikkelen van jongeren

 • Je bent breed inzetbaar en denkt ‘out of the box’

 • Je bent graag onderdeel van een warm team

Team 1001 biedt jou het volgende

 • Een salaris, ruim boven de norm. Op ZZP basis tot wel €5.889,- per maand.

 • De mogelijkheid om van a tot z begeleid te worden tot zelfstandige (ZZP)

 • Je wordt onderdeel van een hecht team aan professionals in een snel groeiende organisatie

 • Persoonlijke 1-op-1 begeleiding waarin niet je werkzaamheden, maar jij als persoon centraal staat

 • De mogelijkheid om je te continu te ontwikkelen op onderwijs en persoonlijk vlak.

Benieuwd op welke termijn je kunt starten? Of er écht een klik is met Team 1001? Of heb je gewoon een leuke suggestie? Wij als team staan je graag te woord. Neem dus vooral contact op!

Solliciteren

Herken je jezelf in dit profiel? En lijkt werken met Team1001 je een mooie stap? Solliciteer dan direct. Wie weet zien we jou straks als stralend lid van onze Team 1001 family!

Toevoegen

De scholen waar je via Team 1001 voor aan de slag gaat staan voor een positief en veilig schoolklimaaat, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We bieden mogelijkheden om jezelf continu te ontwikkelen. We geloven namelijk pas dat jij het beste tot je recht komt, als alle zaken rondom het lesgeven goed voor je geregeld zijn. Daar komen wij van Team 1001 dus om de hoek kijken. We maken ons hard voor onze leerkrachten naar de scholen toe en stellen jou als leerkracht daarmee ook in staat om je hoofdzakelijk te focussen op datgene waar je je graag in wilt doorontwikkelen: lesgeven.

Draag bij aan de generatie van (over)morgen!

bottom of page