top of page

Vacature

Leerkracht Bovenbouw

DSC06476.jpg

Functieomschrijving

Als leraar in de bovenbouw ben je verantwoordelijk voor het inspireren, begeleiden en educatief ontwikkelen van leerlingen in de hogere klassen van het basisonderwijs. Je speelt een cruciale rol in hun academische vooruitgang, persoonlijke groei en voorbereiding op de volgende fase van hun onderwijsreis.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Lesgeven: Je verzorgt boeiende en uitdagende lessen in overeenstemming met het curriculum en de leerdoelen van de school. Je brengt de lesstof op een begrijpelijke en stimulerende manier over en creëert een positieve leeromgeving waarin leerlingen zich veilig voelen om vragen te stellen en actief deel te nemen.

 • Individuele aandacht: Je hebt oog voor de individuele behoeften en capaciteiten van leerlingen. Je differentieert je instructie en biedt ondersteuning aan leerlingen die extra hulp nodig hebben, terwijl je ook uitdagende leeractiviteiten aanbiedt aan degenen die meer uitdaging nodig hebben.

 • Leerlingbegeleiding: Je speelt een rol in de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen. Je helpt hen bij het stellen en bereiken van doelen, bevordert hun zelfvertrouwen en biedt ondersteuning bij eventuele sociale of emotionele uitdagingen.

 • Evaluatie en feedback: Je beoordeelt de voortgang van de leerlingen door middel van toetsen, opdrachten en andere beoordelingsmethoden. Je geeft constructieve feedback aan leerlingen en ouders/verzorgers om hen te informeren over de sterke punten en ontwikkelgebieden van de leerling.

 • Samenwerking en communicatie: Je werkt nauw samen met collega's, ouders/verzorgers en andere betrokkenen om de ontwikkeling van leerlingen te ondersteunen. Je neemt deel aan vergaderingen, ouderavonden en teamactiviteiten om effectieve communicatie en samenwerking te bevorderen.

Functievereisten

 • Je hebt een PABO bevoegdheid of studeert aan de PABO

 • Je hebt een passie voor het zien ontwikkelen van jongeren

 • Je bent breed inzetbaar en denkt ‘out of the box’

 • Je bent graag onderdeel van een warm team

Team 1001 biedt jou het volgende

 • Een salaris, ruim boven de norm. Op ZZP basis tot wel €5.889,- per maand.

 • De mogelijkheid om van a tot z begeleid te worden tot zelfstandige (ZZP)

 • Je wordt onderdeel van een hecht team aan professionals in een snel groeiende organisatie

 • Persoonlijke 1-op-1 begeleiding waarin niet je werkzaamheden, maar jij als persoon centraal staat

 • De mogelijkheid om je te continu te ontwikkelen op onderwijs en persoonlijk vlak.

Benieuwd op welke termijn je kunt starten? Of er écht een klik is met Team 1001? Of heb je gewoon een leuke suggestie? Wij als team staan je graag te woord. Neem dus vooral contact op!

Solliciteren

Herken je jezelf in dit profiel? En lijkt werken met Team1001 je een mooie stap? Solliciteer dan direct. Wie weet zien we jou straks als stralend lid van onze Team 1001 family!

Toevoegen

De scholen waar je via Team 1001 voor aan de slag gaat staan voor een positief en veilig schoolklimaaat, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We bieden mogelijkheden om jezelf continu te ontwikkelen. We geloven namelijk pas dat jij het beste tot je recht komt, als alle zaken rondom het lesgeven goed voor je geregeld zijn. Daar komen wij van Team 1001 dus om de hoek kijken. We maken ons hard voor onze leerkrachten naar de scholen toe en stellen jou als leerkracht daarmee ook in staat om je hoofdzakelijk te focussen op datgene waar je je graag in wilt doorontwikkelen: lesgeven.

Draag bij aan de generatie van (over)morgen!

bottom of page