top of page

Vacature

Invalleerkracht basisonderwijs

DSC05506.JPG

Functieomschrijving

Klaar om je passie voor onderwijs te delen? Dit is jouw kans! We verwelkomen enthousiaste
leerkrachten die ons team willen verrijken, een kijkje willen nemen op verschillende scholen en op
een inspirerende manier voor de klas willen staan. Bij Team 1001 gaat het vooral om de persoonlijke
klik met de organisatie, de leerlingen en de school. Elke school waarmee we samenwerken, kennen we goed, waardoor we precies weten welke leerkracht past bij elke specifieke opdracht.


Heb je nog niet de juiste bevoegdheden? Momenteel hebben de kinderen iemand nodig die met passie en enthousiasme onderwijs biedt. Daarom kijken we niet alleen naar je bevoegdheid, maar vooral naar jou als persoon. Samen bekijken we de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en een start te maken in het onderwijs. Of je nu de PABO studeert of deze al hebt afgerond, het is een pluspunt.


Ons team bestaat uit ambitieuze individuen die doelgericht en betrokken zijn. Bij ons kan je jezelf
zijn. We doen er alles aan om het beste uit onze docenten te halen en ondersteunen je graag bij je
professionele groei.

Wat kunnen wij van jou verwachten?

 • Je studeert of bent in het bezit van een onderwijs gerelateerde diploma/ervaring;

 • Je hebt al zelfstandig les gegeven in het basisonderwijs;

 • Je hebt een professionele houding;

 • Je bent flexibel inzetbaar en kan dit wekelijks doorgeven;

 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Flexibele werkuren;

 • Werken op zzp-basis is ook mogelijk;

 • Persoonlijke 1-op-1 begeleiding waarin niet je werkzaamheden, maar jij als persoon centraal
  staat;

 • Ruimte voor ontwikkelingsmogelijkheden om je te continu te ontwikkelen binnen het
  onderwijs. Denk aan gratis trainingen op het gebied van pedagogiek, didactiek, lesinhoud,
  werken met systemen binnen het onderwijs etc.

 • Je wordt onderdeel van een hecht team aan professionals in een snel groeiende organisatie.

Onze Identiteit:

Bij Team 1001 geloven we dat ieder kind recht heeft op het best mogelijke onderwijs." Dit is niet alleen onze missie; het is onze passie en ons doel. Opgericht vanuit onze sociaal-maatschappelijke wortels in Stichting 1001 Nachten, begon onze reis als voorlopers in het aanbieden van creatieve en kunstzinnige lessen in het basisonderwijs.

 

Wij bij Team 1001, als innovatieve onderwijs dienstverlener, zijn toegewijd aan de ontplooiing van de talenten en potenties van elk kind. Dit is helaas op veel scholen nog niet vanzelfsprekend. Als strategische partner voor meer dan 320 scholen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam maken onze docenten elke dag een onmisbaar verschil in het leven en de ontwikkeling van talloze kinderen.

 

Sluit je aan bij Team 1001, waar onderwijs niet alleen een baan is, maar een reis van voortdurende groei, creativiteit en impact. Samen zetten we ons in voor een toekomst waarin elk kind kan schitteren door zijn of haar unieke talenten

Solliciteren

Jij bent de energieke invalleerkracht die we zoeken. Neem de sprong en zet jouw passie voor onderwijs om in actie bij Team 1001. Solliciteer nu en word onderdeel van onze missie om elke dag een verschil te maken in het onderwijs! Stuur je sollicitatie vandaag nog in. Jouw avontuur in het onderwijs begint hier.

Toevoegen

De scholen waar je via Team 1001 voor aan de slag gaat staan voor een positief en veilig schoolklimaaat, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We bieden mogelijkheden om jezelf continu te ontwikkelen. We geloven namelijk pas dat jij het beste tot je recht komt, als alle zaken rondom het lesgeven goed voor je geregeld zijn. Daar komen wij van Team 1001 dus om de hoek kijken. We maken ons hard voor onze leerkrachten naar de scholen toe en stellen jou als leerkracht daarmee ook in staat om je hoofdzakelijk te focussen op datgene waar je je graag in wilt doorontwikkelen: lesgeven.

Draag bij aan de generatie van (over)morgen!

bottom of page