LI-64FAC2F9A1ED8
top of page

Vacature

Groepsleerkracht Primair onderwijs

DSC05112.jpg

Functieomschrijving

Als groepsleerkracht weet jij als geen ander dat samen leren centraal staat en waar jij als leerkracht genoeg tijd en ruimte kan creëren om aan goed onderwijs te werken. Je geeft les aan en begeleidt leerlingen. Structureert en coördineert activiteiten van de leerlingen. Organiseert en plant activiteiten in homogene en heterogene groepen, inclusief subgroepen. Houdt hierbij rekening met de onderwijsbehoeften van de individuele leerling, de subgroep of de groep als geheel. Je gaat werken aan kwalitatief hoogwaardig onderwijs door blijvend te werken aan je kennis en vaardigheden. Het is doel is om samen te werken als team en dat zorgt ook nog een voor een hele plezierige werkomgeving.

Wat kunnen wij van jou verwachten?

 • Je bent in het bezit van een PABO-diploma;

 • Je beschikt over didactische en pedagogische vaardigheden;

 • Je beschikt over klassenmanagement vaardigheden om een groep van gemiddeld 30
  leerlingen te bedienen;

 • Je beschikt over een dosis humor, bent zorgzaam, geduldig, luistervaardig en denkt ‘out of 
  the box’;

 • Je bent flexibel inzetbaar;

 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een goede inschaling en salaris conform CAO PO;

 • Mogelijkheid om je kennis uit te bouwen via cursussen en trainingen;

 • Flexibele werkuren;

 • Uitbetaling van overuren;

 • Werken op zzp-basis is ook mogelijk;

 • Je wordt onderdeel van een hecht team aan professionals in een snel groeiende organisatie.

Onze identiteit

Bij Team 1001 geloven we dat ieder kind recht heeft op het best mogelijke onderwijs. Dit is niet alleen onze missie; het is onze passie en ons doel. Opgericht vanuit onze sociaal-maatschappelijke wortels in Stichting 1001 Nachten, begon onze reis als voorlopers in het aanbieden van creatieve en kunstzinnige lessen in het basisonderwijs.


Wij bij Team 1001, als innovatieve onderwijsdienstverlener, zijn toegewijd aan de ontplooiing van de talenten en potenties van elk kind. Dit is helaas op veel scholen nog niet vanzelfsprekend. Als strategische partner voor meer dan 320 scholen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam maken onze docenten elke dag een onmisbaar verschil in het leven en de ontwikkeling van talloze kinderen. Bij Team 1001 waarderen en begrijpen we de onschatbare bijdrage van ervaren leerkrachten zoals jij. Wij, zelf geworteld in het onderwijs, bieden je niet alleen een eerlijke beloning die past bij je waarde, maar ook de vrijheid om te werken onder jouw voorwaarden. Met jouw PABO-diploma ben je bij ons niet alleen een leerkracht; je bent een vernieuwer, een inspirator, een verschilmaker.


Solliciteren
Ben jij net zo enthousiast als ons? Reageer dan snel op de vacature en wie weet zien wij jou snel bij ons op kantoor onder het genot van een lekker kop koffie!

Toevoegen

De scholen waar je via Team 1001 voor aan de slag gaat staan voor een positief en veilig schoolklimaaat, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We bieden mogelijkheden om jezelf continu te ontwikkelen. We geloven namelijk pas dat jij het beste tot je recht komt, als alle zaken rondom het lesgeven goed voor je geregeld zijn. Daar komen wij van Team 1001 dus om de hoek kijken. We maken ons hard voor onze leerkrachten naar de scholen toe en stellen jou als leerkracht daarmee ook in staat om je hoofdzakelijk te focussen op datgene waar je je graag in wilt doorontwikkelen: lesgeven.

Draag bij aan de generatie van (over)morgen!

bottom of page