top of page

Vacature

Docent Rekenen (VO)

Functieomschrijving

Als rekendocent ben je verantwoordelijk voor het geven van hoogwaardig rekenonderwijs aan leerlingen op verschillende niveaus. Je hebt een passie voor wiskunde en draagt bij aan de ontwikkeling van de rekenvaardigheden en het wiskundig inzicht van de leerlingen. Als rekendocent zorg je voor gedifferentieerde instructie om tegemoet te komen aan de verschillende leerstijlen en behoeften van de leerlingen. Je biedt extra ondersteuning aan leerlingen die moeite hebben met rekenen en daagt getalenteerde leerlingen uit om hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Je maakt gebruik van moderne technologie en educatieve hulpmiddelen om het rekenonderwijs interactief en boeiend te maken. Je moedigt de leerlingen aan om actief deel te nemen aan de lessen, vragen te stellen en hun eigen wiskundige denkwijze te ontwikkelen.

Functievereisten

  • Onderwijsbevoegdheid: Je hebt een afgeronde relevante opleiding op het gebied van onderwijs, zoals de PABO of een eerstegraads bevoegdheid in wiskunde/rekenen. Je beschikt over de benodigde onderwijsbevoegdheid om les te geven in het vakgebied rekenen.

  • Vakinhoudelijke kennis: Je hebt uitgebreide kennis van het rekenonderwijs en de wiskundige concepten die worden onderwezen op het betreffende niveau. Je bent op de hoogte van de leerlijnen en het curriculum voor rekenen.

  • Didactische vaardigheden: Je hebt sterke didactische vaardigheden om de leerstof op een duidelijke en begrijpelijke manier over te brengen aan de leerlingen. Je kunt differentiëren in instructie en werkvormen om tegemoet te komen aan de verschillende leerstijlen en niveaus van de leerlingen.

  • Communicatieve vaardigheden: Je kunt effectief communiceren met leerlingen en hen betrekken bij het leerproces. Je bent in staat om complexe wiskundige concepten op een begrijpelijke manier uit te leggen en vragen van leerlingen te beantwoorden.

Team 1001 biedt jou het volgende

  • Een prachtige vergoeding

  • Een uitdagende, maar veilige omgeving om te leren en praktijkervaring op te doen

  • Een afwisselende werkomgeving en de mogelijkheid om in verschillende omgevingen te ontdekken waar jij het beste tot je recht komt

  • We bieden je onbeperkte begeleiding en leermogelijkheden, zolang deze bijdragen aan jouw carrière als leerkracht. Dit houdt in: een onbeperkt leerbudget en verschillende job coaches die je kunnen begeleiden bij zaken waar je tegenaan loopt

Solliciteren

Herken je jezelf in dit profiel? En lijkt werken met Team1001 je een mooie stap? Solliciteer dan direct. Wie weet zien we jou straks als stralend lid van onze Team 1001 family!

Toevoegen

De scholen waar je via Team 1001 voor aan de slag gaat staan voor een positief en veilig schoolklimaaat, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We bieden mogelijkheden om jezelf continu te ontwikkelen. We geloven namelijk pas dat jij het beste tot je recht komt, als alle zaken rondom het lesgeven goed voor je geregeld zijn. Daar komen wij van Team 1001 dus om de hoek kijken. We maken ons hard voor onze leerkrachten naar de scholen toe en stellen jou als leerkracht daarmee ook in staat om je hoofdzakelijk te focussen op datgene waar je je graag in wilt doorontwikkelen: lesgeven.

Draag bij aan de generatie van (over)morgen!

bottom of page