top of page

Verrijk je school met

Naschoolse activiteiten

DSC09332.jpeg

Omschrijving aanbod

Als team van ervaren onderwijsprofessionals weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om de leerlingen een brede ontwikkeling te bieden en te voorzien van een inspirerende en uitdagende leeromgeving.

Onze naschoolse activiteiten zijn gericht op het stimuleren van de talenten en interesses van de leerlingen en het bieden van een aanvulling op het reguliere onderwijsprogramma. Wij bieden een breed scala aan activiteiten aan, zoals:

  • Sport- en bewegingsactiviteiten, zoals voetbal, basketbal, turnen en yoga.

  • Kunstzinnige activiteiten, zoals schilderen, tekenen, knutselen en fotografie.

  • Muziek- en theateractiviteiten, zoals zang, instrumentale muziek en toneel.

  • Technische activiteiten, zoals programmeren, robotica en 3D-printen.

  • Taal- en rekenactiviteiten, zoals spelling- en rekenwedstrijden en debatclubs.

Onze naschoolse activiteiten worden georganiseerd door ervaren en gekwalificeerde docenten en begeleiders, die de leerlingen op een veilige en verantwoorde manier begeleiden. Wij vinden het belangrijk om samen te werken met de school en het onderwijsteam om de leerlingen optimaal te ondersteunen en aan te sluiten bij de behoeften van de leerlingen.

Onze naschoolse activiteiten kunnen op verschillende momenten worden ingezet, bijvoorbeeld na schooltijd, in het weekend of tijdens schoolvakanties. Wij streven naar een goede samenwerking met de school en het onderwijsteam om de leerlingen zo goed mogelijk te ondersteunen.

Uw school verrijken met ons aanbod?

We kijken graag mee naar de verschillende mogelijkheden en passen het aanbod aan op de behoefte van jullie school.

bottom of page