top of page

Vacature

Zzp-leerkracht groep 8 in Amsterdam

DSC06495-2_edited.jpg

Functieomschrijving

Als leerkracht van groep 8 speel je een cruciale rol. Jij bent degene die ervoor zorgt dat de leerlingen succesvol doorstromen naar het middelbaar onderwijs. Je deinst niet terug voor een uitdaging en staat stevig in je schoenen. Je bent er voor de kinderen en met een gezonde dosis humor begeleid je hen naar een succesvolle overgang. Je hebt het vermogen om een veilige en stimulerende leeromgeving te creëren, waarin elke leerling zich gewaardeerd en gemotiveerd voelt. Je bent flexibel en kunt snel schakelen tussen verschillende onderwijsbehoeften. Je werkt nauw samen met ouders, collega’s en andere betrokken om de beste ondersteuning voor de leerlingen te bieden.

Wat kunnen wij van jou verwachten?

 • Je bent in het bezit van een PABO-diploma.

 • Je woont in de regio Amsterdam of je bent bereid af te reizen naar deze regio.

 • Je bent flexibel inzetbaar.

 • Ervaring met lesgeven aan bovenbouw is van groot belang.

 • Creativiteit en flexibiliteit in lesgeven en omgaan met diverse leerbehoeften.

 • Voldoende energie en doorzettingsvermogen om een dynamische klas te leiden.

 • Je hebt goede pedagogische-didactische kennis en vaardigheden.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Keuze tussen dienstverband in loondienst of als zzp’er.

 • Een hecht en ondersteunend team van collega’s.

 • De mogelijkheid om een positieve impact te hebben op de levens van jonge leerlingen.

 • Een inspirerende werkomgeving in Amsterdam.

 • Een aantrekkelijk uurtarief, afhankelijk van diploma en relevante werkervaring.

Onze Identiteit

''Bij Team 1001 geloven we dat ieder kind recht heeft op het best mogelijke onderwijs." Dit is niet alleen onze missie; het is onze passie en ons doel. Opgericht vanuit onze sociaal-maatschappelijke wortels in Stichting 1001 Nachten, begon onze reis als voorlopers in het aanbieden van creatieve en kunstzinnige lessen in het basisonderwijs.

 

Wij bij Team 1001, als innovatieve onderwijs dienstverlener, zijn toegewijd aan de ontplooiing van de talenten en potenties van elk kind. Dit is helaas op veel scholen nog niet vanzelfsprekend. Als strategische partner voor meer dan 320 scholen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam maken onze docenten elke dag een onmisbaar verschil in het leven en de ontwikkeling van talloze kinderen.

 

Sluit je aan bij Team 1001, waar onderwijs niet alleen een baan is, maar een reis van voortdurende groei, creativiteit en impact. Samen zetten we ons in voor een toekomst waarin elk kind kan schitteren door zijn of haar unieke talenten

Jouw Werkplek
De school waar jij komt te werken is gevestigd in een bruisende en multiculturele wijk, zoekt een groepsleerkracht voor groep 7 die houdt van een vleugje pit in het leven. Deze klassen zijn niet alleen uitdagend omdat het de bovenbouw is, maar ze herbergen ook een paar geweldige leerlingen met een tikkeltje extra energie. De school is onderdeel van het ASKO schoolbestuur, dat zich bewust en actief inzet voor kwalitatief hoogstaand onderwijs.

Solliciteren

Jij bent de energieke invalleerkracht die we zoeken. Neem de sprong en zet jouw passie voor onderwijs om in actie bij Team 1001. Solliciteer nu en word onderdeel van onze missie om elke dag een verschil te maken in het onderwijs! Stuur je sollicitatie vandaag nog in. Jouw avontuur in het onderwijs begint hier.

Toevoegen

De scholen waar je via Team 1001 voor aan de slag gaat staan voor een positief en veilig schoolklimaaat, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We bieden mogelijkheden om jezelf continu te ontwikkelen. We geloven namelijk pas dat jij het beste tot je recht komt, als alle zaken rondom het lesgeven goed voor je geregeld zijn. Daar komen wij van Team 1001 dus om de hoek kijken. We maken ons hard voor onze leerkrachten naar de scholen toe en stellen jou als leerkracht daarmee ook in staat om je hoofdzakelijk te focussen op datgene waar je je graag in wilt doorontwikkelen: lesgeven.

Draag bij aan de generatie van (over)morgen!

bottom of page