top of page

Vacature

Zzp-leerkracht groep 6 in Amsterdam

Functieomschrijving

Ben jij een gepassioneerde en ervaren groepsleerkracht op zoek naar een uitdagende rol in een multiculturele schoolomgeving en ben je fulltime beschikbaar? Dan is deze functie iets voor jou! De school in Amsterdam, die onderdeel uitmaakt van de scholengemeenschap ASKO, is op zoek naar een enthousiaste professional die het leuk vindt om groep 6, met zijn avontuurlijke leerlingen, zelfstandig te bedienen.

 

Als groepsleerkracht voor groep 6 ben je essentieel in het leerproces van onze leerlingen in deze cruciale ontwikkelingsfase. Je staat stevig in je schoenen en hebt een natuurlijke affiniteit met deze leeftijdsgroep. Een dosis humor is belangrijk; hiermee creëer je een positieve en stimulerende leeromgeving waarin de leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Wat kunnen wij van jou verwachten?

 • Onderwijsbevoegdheid (PABO-diploma of vergelijkbaar).

 • Ervaring in het lesgeven aan groep 6 is een Pré.

 • Affiniteit met multicultureel onderwijs.

 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord als geschrift (min. C1-niveau).

 • Sterke communicatieve vaardigheden.

 • Teamspeler met een positieve instelling.

 • Je bent flexibel inzetbaar.

 • Je bent bekend met de hedendaagse onderwijsontwikkelingen en wil graag samenwerken en samengroeien.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een uitdagende en inspirerende werkomgeving.

 • Je wordt onderdeel van een hecht team aan professionals in een snelgroeiende organisatie.

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

 • Mogelijkheid om je kennis uit te bouwen via: Cursussen & Trainingen.

 • Een professioneel en enthousiast team.

 • Een goede inschaling en marktconform salaris cao PO.

 • Werken op zzp-basis is ook mogelijk.

Onze Identiteit

''Bij Team 1001 geloven we dat ieder kind recht heeft op het best mogelijke onderwijs." Dit is niet alleen onze missie; het is onze passie en ons doel. Opgericht vanuit onze sociaal-maatschappelijke wortels in Stichting 1001 Nachten, begon onze reis als voorlopers in het aanbieden van creatieve en kunstzinnige lessen in het basisonderwijs.

 

Wij bij Team 1001, als innovatieve onderwijs dienstverlener, zijn toegewijd aan de ontplooiing van de talenten en potenties van elk kind. Dit is helaas op veel scholen nog niet vanzelfsprekend. Als strategische partner voor meer dan 320 scholen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam maken onze docenten elke dag een onmisbaar verschil in het leven en de ontwikkeling van talloze kinderen.

 

Sluit je aan bij Team 1001, waar onderwijs niet alleen een baan is, maar een reis van voortdurende groei, creativiteit en impact. Samen zetten we ons in voor een toekomst waarin elk kind kan schitteren door zijn of haar unieke talenten

Jouw Werkplek

Je maakt deel uit van een team van enthousiaste leerkrachten die gezamenlijk de visie van de school, onderdeel van de scholengemeenschap ASKO gelegen in Amsterdam, naar buiten willen brengen. Door goed te luisteren en te observeren, draag je bij aan het realiseren van een inspirerend toekomstbeeld voor zowel de leraren als de kinderen. Samen streven ze ernaar om elke leerling te ondersteunen bij zijn of haar volgende stap in de ontwikkeling. De onderwijsinstelling heeft ook oog voor alle medewerkers en biedt de ruimte om je op zowel team- als individueel niveau te ontwikkelen.

Solliciteren

Jij bent de energieke invalleerkracht die we zoeken. Neem de sprong en zet jouw passie voor onderwijs om in actie bij Team 1001. Solliciteer nu en word onderdeel van onze missie om elke dag een verschil te maken in het onderwijs! Stuur je sollicitatie vandaag nog in. Jouw avontuur in het onderwijs begint hier.

Toevoegen

De scholen waar je via Team 1001 voor aan de slag gaat staan voor een positief en veilig schoolklimaaat, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We bieden mogelijkheden om jezelf continu te ontwikkelen. We geloven namelijk pas dat jij het beste tot je recht komt, als alle zaken rondom het lesgeven goed voor je geregeld zijn. Daar komen wij van Team 1001 dus om de hoek kijken. We maken ons hard voor onze leerkrachten naar de scholen toe en stellen jou als leerkracht daarmee ook in staat om je hoofdzakelijk te focussen op datgene waar je je graag in wilt doorontwikkelen: lesgeven.

Draag bij aan de generatie van (over)morgen!

bottom of page