top of page

Vacature

Zzp-leerkracht groep 5 in Amsterdam

Functieomschrijving

Als enthousiaste leerkracht ga je samen met een collega een dynamisch duo vormen voor groep 5. Jouw uren zijn flexibel en kunnen worden uitgebreid door ondersteuning te bieden in andere groepen, uiteraard altijd in goed overleg.

 

Jij neemt het voortouw in het bevorderen van mediawijsheid en zet je volledig in om de leerlingen maximaal te laten profiteren van het aanbod van basisvaardigheden. Je bent niet alleen actief in de klas, maar draagt ook bij aan de schoolgemeenschap door deel te nemen aan vergaderingen en de stuurgroep. Hierdoor heb je direct invloed op het beleid en de ontwikkelingen binnen de school.


Jouw expertise is van onschatbare waarde, en je bent niet bang om te leren van de kwaliteiten van je collega's. Kortom, een boeiende rol waarin je niet alleen lesgeeft, maar ook een actieve bijdrage levert aan de groei en bloei van zowel de leerlingen als de school.

Wat kunnen wij van jou verwachten?

 • Je bent in het bezit van een PABO-diploma.

 • Je bent bekend met de hedendaagse onderwijsontwikkelingen en wil graag samenwerken en
  samengroeien.

 • Je bent flexibel inzetbaar.

 • Je woont in de regio Amsterdam of bent bereid hier naartoe te reizen.

 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamische onderwijsomgeving.

 • Een collegiaal en ondersteunend team.

 • Ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

 • Een aantrekkelijk uurtarief, afhankelijk van diploma en relevante werkervaring.

 • Een dynamische baan waarbij elke dag weer anders is.

Onze Identiteit

''Bij Team 1001 geloven we dat ieder kind recht heeft op het best mogelijke onderwijs." Dit is niet alleen onze missie; het is onze passie en ons doel. Opgericht vanuit onze sociaal-maatschappelijke wortels in Stichting 1001 Nachten, begon onze reis als voorlopers in het aanbieden van creatieve en kunstzinnige lessen in het basisonderwijs.

 

Wij bij Team 1001, als innovatieve onderwijs dienstverlener, zijn toegewijd aan de ontplooiing van de talenten en potenties van elk kind. Dit is helaas op veel scholen nog niet vanzelfsprekend. Als strategische partner voor meer dan 320 scholen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam maken onze docenten elke dag een onmisbaar verschil in het leven en de ontwikkeling van talloze kinderen.

 

Sluit je aan bij Team 1001, waar onderwijs niet alleen een baan is, maar een reis van voortdurende groei, creativiteit en impact. Samen zetten we ons in voor een toekomst waarin elk kind kan schitteren door zijn of haar unieke talenten

Jouw Werkplek

Je maakt deel uit van een team van enthousiaste leerkrachten die gezamenlijk de visie van de school, onderdeel van de scholengemeenschap ASKO gelegen in Amsterdam, naar buiten willen brengen. Door goed te luisteren en te observeren, draag je bij aan het realiseren van een inspirerend toekomstbeeld voor zowel de leraren als de kinderen. Samen streven ze ernaar om elke leerling te ondersteunen bij zijn of haar volgende stap in de ontwikkeling. De onderwijsinstelling heeft ook oog voor alle medewerkers en biedt de ruimte om je op zowel team- als individueel niveau te ontwikkelen.

Solliciteren

Jij bent de energieke invalleerkracht die we zoeken. Neem de sprong en zet jouw passie voor onderwijs om in actie bij Team 1001. Solliciteer nu en word onderdeel van onze missie om elke dag een verschil te maken in het onderwijs! Stuur je sollicitatie vandaag nog in. Jouw avontuur in het onderwijs begint hier.

Toevoegen

De scholen waar je via Team 1001 voor aan de slag gaat staan voor een positief en veilig schoolklimaaat, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We bieden mogelijkheden om jezelf continu te ontwikkelen. We geloven namelijk pas dat jij het beste tot je recht komt, als alle zaken rondom het lesgeven goed voor je geregeld zijn. Daar komen wij van Team 1001 dus om de hoek kijken. We maken ons hard voor onze leerkrachten naar de scholen toe en stellen jou als leerkracht daarmee ook in staat om je hoofdzakelijk te focussen op datgene waar je je graag in wilt doorontwikkelen: lesgeven.

Draag bij aan de generatie van (over)morgen!

bottom of page