top of page

Vacature

Parttime leerkracht groep 7 in Amsterdam

DSC02510_edited.jpg

Functieomschrijving

De betreffende basisschool in Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste en gedreven groepsleerkracht voor groep 7. Als leerkracht van groep 7 vervul je een essentiële rol in de ontwikkeling van de leerlingen en zorg je ervoor dat ze goed voorbereid zijn op hun overgang naar groep 8.

 

Je deinst niet terug voor uitdagingen en hebt een goed gevoel voor humor. Je beschrijft jezelf als iemand met een nieuwsgierige instelling die ook graag zelf leert. Je kunt je snel aanpassen en bent bereid om verschillende lesmethoden te verkennen. Dit betekent dat je heel goed vanuit het kind kunt denken en werken.

Wat kunnen wij van jou verwachten?

 •  In het bezit van een PABO-diploma.

 •  Je woont in de regio Amsterdam of je bent bereid af te reizen naar deze regio.

 •  Ervaring met lesgeven aan bovenbouw is van groot belang.

 •  Je bent minimaal 16 uur beschikbaar.

 •  Creativiteit en flexibiliteit in lesgeven en omgaan met diverse leerbehoeften.

 •  Voldoende pit en doorzettingsvermogen om een dynamische klas te leiden.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Keuze tussen dienstverband in loondienst of als zzp’er.

 • Een hecht en ondersteunend team van collega’s.

 • De mogelijkheid om een positieve impact te hebben op de levens van jonge leerlingen.

 •  Een inspirerende werkomgeving in Amsterdam.

 •  Een salaris conform cao primair onderwijs, waardoor je financiële zekerheid hebt en erkend word voor je inzet.

Jouw werkplek
De school waar jij komt te werken is gevestigd in een bruisende en multiculturele wijk, zoekt een groepsleerkracht voor groep 7 die houdt van een vleugje pit in het leven. Deze klassen zijn niet alleen uitdagend omdat het de bovenbouw is, maar ze herbergen ook een paar geweldige leerlingen met een tikkeltje extra energie. De school is onderdeel van het ASKO schoolbestuur, dat zich bewust en actief inzet voor kwalitatief hoogstaand onderwijs.

Onze Identiteit

Bij Team 1001 geloven we dat ieder kind recht heeft op het best mogelijke onderwijs." Dit is niet alleen onze missie; het is onze passie en ons doel. Opgericht vanuit onze sociaal-maatschappelijke wortels in Stichting 1001 Nachten, begon onze reis als voorlopers in het aanbieden van creatieve en kunstzinnige lessen in het basisonderwijs.

 

Wij bij Team 1001, als innovatieve onderwijs dienstverlener, zijn toegewijd aan de ontplooiing van de talenten en potenties van elk kind. Dit is helaas op veel scholen nog niet vanzelfsprekend. Als strategische partner voor meer dan 320 scholen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam maken onze docenten elke dag een onmisbaar verschil in het leven en de ontwikkeling van talloze kinderen.

 

Sluit je aan bij Team 1001, waar onderwijs niet alleen een baan is, maar een reis van voortdurende groei, creativiteit en impact. Samen zetten we ons in voor een toekomst waarin elk kind kan schitteren door zijn of haar unieke talenten

Solliciteren

Ben je enthousiast over deze vacature en krijg je er positieve energie van? Nou, wij ook! Aarzel niet langer en solliciteer direct, zodat we jouw ambities uitgebreid kunnen bespreken.

Toevoegen
DSC08835.jpg

De scholen waar je via Team 1001 voor aan de slag gaat staan voor een positief en veilig schoolklimaaat, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We bieden mogelijkheden om jezelf continu te ontwikkelen. We geloven namelijk pas dat jij het beste tot je recht komt, als alle zaken rondom het lesgeven goed voor je geregeld zijn. Daar komen wij van Team 1001 dus om de hoek kijken. We maken ons hard voor onze leerkrachten naar de scholen toe en stellen jou als leerkracht daarmee ook in staat om je hoofdzakelijk te focussen op datgene waar je je graag in wilt doorontwikkelen: lesgeven.

Draag bij aan de generatie van (over)morgen!

bottom of page