top of page

Vacature

Parttime leerkracht groep 4 in Amsterdam

DSC08270 bewerkt_edited.jpg

Functieomschrijving

Voor deze leuke basisschool, die onderdeel is van de ASKO-scholen, zoeken wij een ervaren leerkracht voor groep 4. Jij zal zelfstandig en in samenwerking met je collega’s lesgeven mogelijk maken. Door jouw grondige lesvoorbereiding en creatieve benadering weet je de leerlingen actief te betrekken. De focus ligt onder andere op taal en rekenen, maar ook de rest van de leervakken zijn van groot belang. Mede dankzij jouw ervaring binnen het onderwijs kan jij ervoor zorgen dat ook pittigere groepen handelbaar zijn.

Wat kunnen wij van jou verwachten?

 • Je hebt een onderwijsbevoegdheid voor het Primair Onderwijs (PABO).

 • Je bent minimaal 16 uur beschikbaar.

 • Je kunt flexibel inspelen op roosterwijzigingen.

 • Je woont in de regio Amsterdam of bent bereid hier naartoe te reizen.

 • Je beheerst genoeg didactische technieken en kunt deze effectief toepassen in de klas

 •  Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en weet een goede band op te bouwen met leerlingen, ouders en collega's

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamische onderwijsomgeving.

 • Een collegiaal en ondersteunend team van leerkrachten.

 • Ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

 • Een aantrekkelijk salaris conform cao PO

 • Aan de slag in loondienst of als zzp’er.

 • Een levendige baan waarbij elke dag weer anders is.

 • Persoonlijke groei en ontwikkeling binnen het onderwijs.

Onze Identiteit

''Bij Team 1001 geloven we dat ieder kind recht heeft op het best mogelijke onderwijs." Dit is niet alleen onze missie; het is onze passie en ons doel. Opgericht vanuit onze sociaal-maatschappelijke wortels in Stichting 1001 Nachten, begon onze reis als voorlopers in het aanbieden van creatieve en kunstzinnige lessen in het basisonderwijs.

 

Wij bij Team 1001, als innovatieve onderwijs dienstverlener, zijn toegewijd aan de ontplooiing van de talenten en potenties van elk kind. Dit is helaas op veel scholen nog niet vanzelfsprekend. Als strategische partner voor meer dan 320 scholen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam maken onze docenten elke dag een onmisbaar verschil in het leven en de ontwikkeling van talloze kinderen.

 

Sluit je aan bij Team 1001, waar onderwijs niet alleen een baan is, maar een reis van voortdurende groei, creativiteit en impact. Samen zetten we ons in voor een toekomst waarin elk kind kan schitteren door zijn of haar unieke talenten

Jouw Werkplek

De school waar jij komt te werken hecht veel waarde aan een hechte gemeenschap van kinderen, medewerkers en ouders. Het is een plek waar kinderen van uiteenlopende leeftijden, ontwikkelingsniveaus en culturele achtergronden samenkomen. De school richt zich op het stimuleren van nieuwsgierigheid en creativiteit door kinderen aan te moedigen nieuwe dingen te ontdekken en oplossingen te bedenken. Het sociale aspect is belangrijk, maar er wordt ook sterk gefocust op het behalen van academische prestaties. Het doel is om een omgeving te creëren waar zowel persoonlijke als intellectuele groei centraal staan, zodat elk kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Solliciteren

Jij bent de energieke invalleerkracht die we zoeken. Neem de sprong en zet jouw passie voor onderwijs om in actie bij Team 1001. Solliciteer nu en word onderdeel van onze missie om elke dag een verschil te maken in het onderwijs! Stuur je sollicitatie vandaag nog in. Jouw avontuur in het onderwijs begint hier.

Toevoegen

De scholen waar je via Team 1001 voor aan de slag gaat staan voor een positief en veilig schoolklimaaat, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We bieden mogelijkheden om jezelf continu te ontwikkelen. We geloven namelijk pas dat jij het beste tot je recht komt, als alle zaken rondom het lesgeven goed voor je geregeld zijn. Daar komen wij van Team 1001 dus om de hoek kijken. We maken ons hard voor onze leerkrachten naar de scholen toe en stellen jou als leerkracht daarmee ook in staat om je hoofdzakelijk te focussen op datgene waar je je graag in wilt doorontwikkelen: lesgeven.

Draag bij aan de generatie van (over)morgen!

bottom of page