top of page

Vacature

Parttime leerkracht groep 1/2 in Amsterdam

DSC01600_edited_edited.jpg

Parttime leerkracht groep 1/2 gezocht in Amsterdam

Functieomschrijving

Ben jij toegewijd aan het educatief opvoeden van kinderen? Heb jij een diepgewortelde passie voor hun zorg en ontwikkeling? Zie jij jezelf als een proactieve teamspeler en de onmisbare duizendpoot binnen je team? Beschik jij over een krachtige persoonlijkheid, gecombineerd met een enorme passie en verantwoordelijkheidsgevoel? En ben jij parttime beschikbaar? Bingo!


In deze rol ga je direct maar ook indirect samenwerken met een groep getalenteerde en enthousiaste collega's en ouders die het werk alleen maar vermakelijker maken. Jij voelt je helemaal thuis voor de klas en werkt graag zelfstandig. Voor een bruisende en creatieve school in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor groep 1 en 2.

Wat kunnen wij van jou verwachten voor deze rol

 • Je bent in het bezit van een PABO-diploma.

 • Je woont in de regio Amsterdam of je bent bereid af te reizen naar deze regio.

 • Je hebt ervaring in het lesgeven aan groep 1 en 2.

 • Je bent minimaal 16 uur beschikbaar.

 • Je kan omschreven worden als iemand met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

 • Je bent enthousiast en meelevend. Goed kunnen samenwerken is een pre.

Wat kan jij van ons verwachten

 • Enthousiaste collega's en een vriendelijk ontvangst op de school.

 • Eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor je ontwikkeling.

 • Een goed salaris conform de cao Primair Onderwijs.

 • Een overvloed aan interactie met kinderen in een positieve omgeving.

 • Centraal gelegen werkomgeving.

 • Werken op zzp-basis is ook mogelijk.

Jouw werkplek

Je maakt deel uit van een team van 15 enthousiaste leerkrachten die gezamenlijk de visie van de school naar buiten willen brengen. Door goed te luisteren en te observeren, draag je bij aan het realiseren van een inspirerend toekomstbeeld voor zowel de leraren als de kinderen. Samen streven we ernaar om elke leerling te ondersteunen bij zijn of haar volgende stap in de ontwikkeling.


De onderwijsinstelling heeft ook oog voor alle medewerkers en bieden ze de ruimte om je op zowel team- als individueel niveau te ontwikkelen.

Onze identiteit

“Bij Team 1001 geloven we dat ieder kind recht heeft op het best mogelijke onderwijs.” Dit is niet alleen onze missie; het is onze passie en ons doel. Opgericht vanuit onze sociaal-maatschappelijke wortels in Stichting 1001 Nachten, begon onze reis als voorlopers in het aanbieden van creatieve en kunstzinnige lessen in het basisonderwijs.


Wij bij Team 1001, als innovatieve onderwijs dienstverlener, zijn toegewijd aan de ontplooiing van de talenten en potenties van elk kind. Dit is helaas op veel scholen nog niet vanzelfsprekend. Als strategische partner voor meer dan 320 scholen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam maken onze docenten elke dag een onmisbaar verschil in het leven en de ontwikkeling van talloze kinderen.


Sluit je aan bij Team 1001, waar onderwijs niet alleen een baan is, maar een reis van voortdurende groei,
creativiteit en impact. Samen zetten we ons in voor een toekomst waarin elk kind kan schitteren door zijn of haar unieke talenten.

Solliciteren

Ben je enthousiast over deze vacature en zie jij jezelf hier zeker voor gaan? Aarzel niet langer en solliciteer direct, zodat we jouw ambities uitgebreid kunnen bespreken.

Toevoegen

De scholen waar je via Team 1001 voor aan de slag gaat staan voor een positief en veilig schoolklimaaat, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We bieden mogelijkheden om jezelf continu te ontwikkelen. We geloven namelijk pas dat jij het beste tot je recht komt, als alle zaken rondom het lesgeven goed voor je geregeld zijn. Daar komen wij van Team 1001 dus om de hoek kijken. We maken ons hard voor onze leerkrachten naar de scholen toe en stellen jou als leerkracht daarmee ook in staat om je hoofdzakelijk te focussen op datgene waar je je graag in wilt doorontwikkelen: lesgeven.

Draag bij aan de generatie van (over)morgen!

bottom of page