top of page

Vacature

PABO student

DSC05998.jpg

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar gedreven PABO-studenten die buiten hun studie-ervaring willen opdoen! Als nog niet afgestudeerde, gemotiveerde student ben je gedreven om aan de slag te gaan en scholen in jouw omgeving te ondersteunen. Heb je tentamens en wil je tijdelijk wat minder werken? Geen probleem, je kunt eenvoudig je beschikbaarheid aanpassen. Is er minder les en meer tijd om te werken? Ook dat is flexibel te regelen.Jij neemt de verantwoordelijkheid voor de klas en zorgt ervoor dat de kinderen een fantastische dag beleven. Er staan altijd collega’s (en kinderen) klaar om te assisteren. Iedereen begrijpt dat je nog in opleiding bent en dat je de finesses van het vak nog eigen moet maken.

Wat kunnen wij van jou verwachten?

 • Je studeert aan de pabo;

 • Je beschikt over didactische en overzicht-houdende vaardigheden;

 • Je beschikt over een dosis humor, bent zorgzaam, geduldig, luistervaardig en denkt ‘out of the box’;

 • Je hebt een passie voor het zien ontwikkelen van jongeren;

 • Je bent flexibel inzetbaar;

 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een goede inschaling en salaris conform CAO PO;

 • Flexibele werkuren;

 • Werken op zzp-basis is ook mogelijk;

 • Persoonlijke 1-op-1 begeleiding waarin niet je werkzaamheden, maar jij als persoon centraal staat;

 • Ruimte voor ontwikkelingsmogelijkheden om je te continu te ontwikkelen binnen het onderwijs. Denk aan gratis trainingen op het gebied van pedagogiek, didactiek, lesinhoud, werken met systemen binnen het onderwijs etc.

 • Je wordt onderdeel van een hecht team aan professionals in een snel groeiende organisatie.

Onze Identiteit:

Bij Team 1001 geloven we dat ieder kind recht heeft op het best mogelijke onderwijs." Dit is niet alleen onze missie; het is onze passie en ons doel. Opgericht vanuit onze sociaal-maatschappelijke wortels in Stichting 1001 Nachten, begon onze reis als voorlopers in het aanbieden van creatieve en kunstzinnige lessen in het basisonderwijs.

 

Wij bij Team 1001, als innovatieve onderwijs dienstverlener, zijn toegewijd aan de ontplooiing van de talenten en potenties van elk kind. Dit is helaas op veel scholen nog niet vanzelfsprekend. Als strategische partner voor meer dan 320 scholen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam maken onze docenten elke dag een onmisbaar verschil in het leven en de ontwikkeling van talloze kinderen.

 

Sluit je aan bij Team 1001, waar onderwijs niet alleen een baan is, maar een reis van voortdurende groei, creativiteit en impact. Samen zetten we ons in voor een toekomst waarin elk kind kan schitteren door zijn of haar unieke talenten

Solliciteren

Jij bent de energieke PABO-student die we zoeken. Neem de sprong en zet jouw passie voor onderwijs om in actie bij Team 1001. Solliciteer nu en word onderdeel van onze missie om elke dag een verschil te maken in het onderwijs! Stuur je sollicitatie vandaag nog in. Jouw avontuur in het onderwijs begint hier

Toevoegen

De scholen waar je via Team 1001 voor aan de slag gaat staan voor een positief en veilig schoolklimaaat, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We bieden mogelijkheden om jezelf continu te ontwikkelen. We geloven namelijk pas dat jij het beste tot je recht komt, als alle zaken rondom het lesgeven goed voor je geregeld zijn. Daar komen wij van Team 1001 dus om de hoek kijken. We maken ons hard voor onze leerkrachten naar de scholen toe en stellen jou als leerkracht daarmee ook in staat om je hoofdzakelijk te focussen op datgene waar je je graag in wilt doorontwikkelen: lesgeven.

Draag bij aan de generatie van (over)morgen!

bottom of page