top of page

Vacature

Groepsleerkracht groep 8 parttime in Amsterdam

Wordt jij onze Groep 8 Captain in Amsterdam voor minimaal 16uur!

Voor het schooljaar 2024-2025 zijn wij op zoek naar een enthousiaste en energieke groepsleerkracht die parttime beschikbaar is voor groep 8 op een basisschool in Amsterdam. Heb jij de drive en toewijding om onze leerlingen optimaal voor te bereiden op de overgang naar het middelbaar onderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als leerkracht van groep 8 speel je een cruciale rol. Jij bent degene die ervoor zorgt dat de leerlingen succesvol doorstromen naar het middelbaar onderwijs. Je deinst niet terug voor een uitdaging en staat stevig in je schoenen. Je bent er voor de kinderen en met een gezonde dosis humor begeleid je hen naar een succesvolle overgang. Je hebt het vermogen om een veilige en stimulerende leeromgeving te creëren, waarin elke leerling zich gewaardeerd en gemotiveerd voelt. Je bent flexibel en kunt snel schakelen tussen verschillende onderwijsbehoeften. Je werkt nauw samen met ouders, collega’s en andere betrokken om de beste ondersteuning voor de leerlingen te bieden.

Wat kunnen wij van jou verwachten?

 • Je bent in het bezit van een PABO-diploma.

 • Je woont in de regio Amsterdam of je bent bereid af te reizen naar deze regio.

 • Je bent minimaal 16 uur beschikbaar.

 • Ervaring met lesgeven aan bovenbouw is van groot belang.

 • Creativiteit en flexibiliteit in lesgeven en omgaan met diverse leerbehoeften.

 • Voldoende energie en doorzettingsvermogen om een dynamische klas te leiden.

 • Je hebt goede pedagogische-didactische kennis en vaardigheden.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Keuze tussen dienstverband in loondienst of als zzp’er.

 • De kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jonge leerlingen.

 • Een inspirerende werkomgeving in Amsterdam.

 • Een goed salaris conform cao primair onderwijs, waardoor je financiële zekerheid hebt en erkend wordt voor je inzet.

 • Een hecht en ondersteunend team van collega’s.

Jouw werkplek

De school waar je aan de slag gaat, maakt deel uit van het ASKO schoolbestuur. ASKO, oftewel de Amsterdamse Stichting voor Katholiek Onderwijs, zet zich bewust en actief in voor hoogwaardig onderwijs. ASKO beheert meer dan 30 basisscholen in Amsterdam en de omgeving, en staat bekend om haar inzet voor de ontwikkeling van ieder kind. De scholen bieden een veilige, inclusieve en stimulerende leeromgeving waarin respect, zorg voor elkaar en rechtvaardigheid voorop staan. Ze werken met een team van betrokken en enthousiaste professionals die voortdurend streven naar verbetering en vernieuwing in het onderwijs.

Onze identiteit

“Bij Team 1001 geloven we dat ieder kind recht heeft op het best mogelijke onderwijs.” Dit is niet alleen onze missie; het is onze passie en ons doel. Opgericht vanuit onze sociaal-maatschappelijke wortels in Stichting 1001 Nachten, begon onze reis als voorlopers in het aanbieden van creatieve en kunstzinnige lessen in het basisonderwijs.


Wij bij Team 1001, als innovatieve onderwijs dienstverlener, zijn toegewijd aan de ontplooiing van de talenten en potenties van elk kind. Dit is helaas op veel scholen nog niet vanzelfsprekend. Als strategische partner voor meer dan 320 scholen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam maken onze docenten elke dag een onmisbaar verschil in het leven en de ontwikkeling van talloze kinderen.


Sluit je aan bij Team 1001, waar onderwijs niet alleen een baan is, maar een reis van voortdurende groei, creativiteit en impact. Samen zetten we ons in voor een toekomst waarin elk kind kan schitteren door zijn of haar unieke talenten.

Solliciteren

Ben je enthousiast over deze vacature en krijg je er positieve energie van? Wil je meer informatie om te ontdekken of jij de geschikte kandidaat bent? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Toevoegen

De scholen waar je via Team 1001 voor aan de slag gaat staan voor een positief en veilig schoolklimaaat, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We bieden mogelijkheden om jezelf continu te ontwikkelen. We geloven namelijk pas dat jij het beste tot je recht komt, als alle zaken rondom het lesgeven goed voor je geregeld zijn. Daar komen wij van Team 1001 dus om de hoek kijken. We maken ons hard voor onze leerkrachten naar de scholen toe en stellen jou als leerkracht daarmee ook in staat om je hoofdzakelijk te focussen op datgene waar je je graag in wilt doorontwikkelen: lesgeven.

Draag bij aan de generatie van (over)morgen!

bottom of page