top of page

Vacature

Leerkracht groep 3 in Amsterdam

DSC01523_edited.jpg

Leerkracht groep 3 voor een leuke basisschool in Amsterdam

Wij zijn op zoek naar de liefste juf van het universum die fulltime beschikbaar is! Jij kunt jezelf omschrijven als een onmisbaar onderdeel binnen het onderwijs en vindt het leuk om bezig te zijn met kinderen. Jouw persoonlijkheid en karakter sluiten goed aan bij de hele visie van het onderwijs -en educatiesysteem. Je bent creatief genoeg om jongeren op een speelse en educatieve manier les te geven. Nou, dan pas je exact binnen het plaatje!

Functieomschrijving

Voor deze assertieve basisschool die deel uitmaakt van de ASKO-scholen zijn wij op zoek naar een ervaren leerkracht die zelfstandig en in overeenstemming met collega’s les kan geven aan groep 3. Door goede lesvoorbereiding en een creatieve houding ben jij in staat deze groep actief te onderwijzen. De belangrijkste vakken die deel zullen uitmaken van jouw dagtaak zijn onder andere taal en rekenen.

Jouw profiel

 • Je hebt een onderwijsbevoegdheid voor het Primair Onderwijs (PABO).

 • Je bent fulltime beschikbaar.

 • Je kunt flexibel inspelen op roosterwijzigingen.

 • Je woont in de regio Amsterdam of bent bereid hier naartoe te reizen.

 • Je beheerst genoeg didactische technieken en kunt deze effectief toepassen in de klas.

 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en weet een goede band op te bouwen met leerlingen, ouders en collega's.

Wat bieden wij

 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamische onderwijsomgeving.

 • Een collegiaal en ondersteunend team.

 • Ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

 • Een goed salaris conform cao PO.

 • Aan de slag in loondienst of als zzp’er.

 • Een dynamische baan waarbij elke dag weer anders is.

Jouw werkplek

De school waar jij komt te werken is onderdeel van de ASKO-scholen. Hier draait het om 3 kernwaarde, namelijk verbinding, aandacht en ambitie. Elk kind heeft recht om op zijn of haar eigen manier te genieten van onderwijs. Deze ASKO-school zorgt ervoor dat er samen met de leerkrachten en ouders op elk moment effectief wordt gezocht naar de beste manier van leren. Zij zijn een schoolbestuur met een eigen identiteit. Deze school biedt onderwijs dat tevens steunt op christelijke waarden en algemeen erkende normen in Nederland.

Onze identiteit

“Bij Team 1001 geloven we dat ieder kind recht heeft op het best mogelijke onderwijs.” Dit is niet alleen onze missie; het is onze passie en ons doel. Opgericht vanuit onze sociaal-maatschappelijke wortels in Stichting 1001 Nachten, begon onze reis als voorlopers in het aanbieden van creatieve en kunstzinnige lessen in het basisonderwijs.


Wij bij Team 1001, als innovatieve onderwijs dienstverlener, zijn toegewijd aan de ontplooiing van de talenten en potenties van elk kind. Dit is helaas op veel scholen nog niet vanzelfsprekend. Als strategische partner voor meer dan 320 scholen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam maken onze docenten elke dag een onmisbaar verschil in het leven en de ontwikkeling van talloze kinderen.


Sluit je aan bij Team 1001, waar onderwijs niet alleen een baan is, maar een reis van voortdurende groei, creativiteit en impact. Samen zetten we ons in voor een toekomst waarin elk kind kan schitteren door zijn of haar unieke talenten.

Solliciteren

Kan jij je hierin vinden? Solliciteer dan snel en verwacht binnen 24 uur een telefoontje van ons!

Toevoegen

De scholen waar je via Team 1001 voor aan de slag gaat staan voor een positief en veilig schoolklimaaat, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We bieden mogelijkheden om jezelf continu te ontwikkelen. We geloven namelijk pas dat jij het beste tot je recht komt, als alle zaken rondom het lesgeven goed voor je geregeld zijn. Daar komen wij van Team 1001 dus om de hoek kijken. We maken ons hard voor onze leerkrachten naar de scholen toe en stellen jou als leerkracht daarmee ook in staat om je hoofdzakelijk te focussen op datgene waar je je graag in wilt doorontwikkelen: lesgeven.

Draag bij aan de generatie van (over)morgen!

bottom of page