top of page

Vacature

Leerkracht groep 1/2 in Amsterdam op zzp-basis

Leerkracht groep 1/2 gezocht in Amsterdam op zzp-basis

Functieomschrijving

Ben jij een gepassioneerde en ervaren leerkracht op zoek naar een uitdagende rol in een multiculturele schoolomgeving op zzp-basis? Dan is deze functie iets voor jou! Onze school, gelegen in Amsterdam, zoekt een enthousiaste professional die het leuk vindt om groep 1/2 zelfstandig te bedienen met maximaal 25 leerlingen tussen de 4 en 6 jaar oud. Bij ons staat het spelenderwijs leren centraal, waarbij creativiteit en actieve inspraak van de kinderen worden aangemoedigd.


Als leerkracht ben je de spil in het leerproces van onze jongste leerlingen. Je staat stevig in je schoenen en hebt een natuurlijke affiniteit met deze leeftijdsgroep. Belangrijk is dat je beschikt over een dosis humor, waarmee je een positieve en stimulerende leeromgeving creëert.

Wat kunnen wij van jou verwachten voor deze rol

 • Onderwijsbevoegdheid (PABO-diploma of vergelijkbaar).

 • Ervaring in het lesgeven aan groep 1/2 is een pré.

 • Affiniteit met multicultureel onderwijs.

 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord als geschrift (min. C1-niveau).

 • Sterke communicatieve vaardigheden.

 • Teamspeler met een positieve instelling.

 • Je bent flexibel inzetbaar.

 • Je bent bekend met de hedendaagse onderwijsontwikkelingen en wil graag samenwerken en
  samengroeien.

Wat kan jij van ons verwachten

 • Een uitdagende en inspirerende werkomgeving.

 • Je wordt onderdeel van een hecht team aan professionals in een snelgroeiende organisatie.

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

 • Een professioneel en enthousiast team.

 • Een aantrekkelijk uurtarief, afhankelijk van diploma en relevante werkervaring.

 • Flexibele werkuren.

Jouw werkplek

Je maakt deel uit van een team van 15 enthousiaste leerkrachten die gezamenlijk de visie van de school naar buiten willen brengen. Door goed te luisteren en te observeren, draag je bij aan het realiseren van een inspirerend toekomstbeeld voor zowel de leraren als de kinderen. Samen streven we ernaar om elke leerling te ondersteunen bij zijn of haar volgende stap in de ontwikkeling.


De onderwijsinstelling heeft ook oog voor alle medewerkers en bieden ze de ruimte om je op zowel team- als individueel niveau te ontwikkelen.

Onze identiteit

“Bij Team 1001 geloven we dat ieder kind recht heeft op het best mogelijke onderwijs.” Dit is niet alleen onze missie; het is onze passie en ons doel. Opgericht vanuit onze sociaal-maatschappelijke wortels in Stichting 1001 Nachten, begon onze reis als voorlopers in het aanbieden van creatieve en kunstzinnige lessen in het basisonderwijs.


Wij bij Team 1001, als innovatieve onderwijs dienstverlener, zijn toegewijd aan de ontplooiing van de talenten en potenties van elk kind. Dit is helaas op veel scholen nog niet vanzelfsprekend. Als strategische partner voor meer dan 320 scholen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam maken onze docenten elke dag een onmisbaar verschil in het leven en de ontwikkeling van talloze kinderen.


Sluit je aan bij Team 1001, waar onderwijs niet alleen een baan is, maar een reis van voortdurende groei, creativiteit en impact. Samen zetten we ons in voor een toekomst waarin elk kind kan schitteren door zijn of haar unieke talenten.

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze beschrijving en ben je klaar voor een boeiende uitdaging in het onderwijs? Aarzel dan niet en reageer snel op de vacature! We kijken ernaar uit om jou binnenkort te verwelkomen op ons kantoor voor een informeel gesprek onder het genot van een lekker kopje koffie.

Toevoegen

De scholen waar je via Team 1001 voor aan de slag gaat staan voor een positief en veilig schoolklimaaat, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We bieden mogelijkheden om jezelf continu te ontwikkelen. We geloven namelijk pas dat jij het beste tot je recht komt, als alle zaken rondom het lesgeven goed voor je geregeld zijn. Daar komen wij van Team 1001 dus om de hoek kijken. We maken ons hard voor onze leerkrachten naar de scholen toe en stellen jou als leerkracht daarmee ook in staat om je hoofdzakelijk te focussen op datgene waar je je graag in wilt doorontwikkelen: lesgeven.

Draag bij aan de generatie van (over)morgen!

bottom of page