top of page

Vacature

Ervaren leerkracht groep 1-2 in Amsterdam

Functieomschrijving

Heb jij hart voor kind en welzijn? Zou je jezelf kunnen omschrijven als een initiatiefnemer en de duizendpoot onder jouw collega’s? Heb jij een sterke persoonlijkheid, maar ook veel passie en verantwoordelijkheid? Dan ben jij degene die wij zoeken.

In deze functie ga je nauw samenwerken met een groep gepassioneerde collega's die het werk alleen maar leuker maken. Alleen en zelfstandig voor de klas staan is voor jou gesneden koek. Op deze school in Amsterdam, waar wij op zoek zijn naar een leerkracht onderbouw, word je altijd met open armen ontvangen.

Spreekt dit je aan? Dan heten wij je van harte welkom op deze multiculturele school in het bruisende Amsterdam! Zij staan bekend als een kleine, veilige school waar elke leerling persoonlijke aandacht krijgt en volop de ruimte heeft om zelf activiteiten te plannen en samen te organiseren. Het doel is om een hechte leergemeenschap te vormen waarin iedereen zijn eigen inbreng heeft en verantwoordelijkheid neemt. Jij bent dus pedagogisch sterk en hebt uitgebreide ervaring in het onderwijs. Het liefst zorg jij ervoor dat de groepen 1 en 2 soepel draaiend worden gehouden. Jij snapt door en door hoe het onderwijs werkt. Directe affiniteit met de structuur en ervaring binnen het onderwijs zorgen ervoor dat jij moeiteloos een klas aan de bak kan krijgen.

 

Wat kunnen wij van jou verwachten:

 • In het bezit van een pabodiploma.

 • Je woont in de regio Amsterdam of je bent bereid af te reizen naar deze regio.

 • Ervaring met lesgeven aan groep 1 en 2 is van groot belang.

 • Je kan omschreven worden als iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

 • Fulltime inzetbaar (40u).

 • Enthousiast, meelevend en goed kunnen samenwerken is een plus.

Wat kan jij van ons verwachten:

 • Enthousiaste collega's en een hartelijk ontvangst op de school.

 • Keuze tussen een dienstverband in loondienst of als zzpP’er.

 • Eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor je ambities.

 • Een goed salaris conform de cao primair onderwijs.

 • Veel interactie met kinderen in een positieve omgeving.

 • Centraal gelegen werkplek.

Onze identiteit:

Bij Team 1001 geloven we dat ieder kind recht heeft op het best mogelijke onderwijs. Dit is niet alleen onze missie; het is onze passie en ons doel. Opgericht vanuit onze sociaal-maatschappelijke wortels in Stichting 1001 Nachten, begon onze reis als voorlopers in het aanbieden van creatieve en kunstzinnige lessen in het basisonderwijs.

Wij bij Team 1001, als innovatieve onderwijs dienstverlener, zijn toegewijd aan de ontplooiing van de talenten en potenties van elk kind. Dit is helaas op veel scholen nog niet vanzelfsprekend. Als strategische partner voor meer dan 320 scholen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam maken onze docenten elke dag een onmisbaar verschil in het leven en de ontwikkeling van talloze kinderen.

Sluit je aan bij Team 1001, waar onderwijs niet alleen een baan is, maar een reis van voortdurende groei, creativiteit en impact. Samen zetten we ons in voor een toekomst waarin elk kind kan schitteren door zijn of haar unieke talenten.

 

Solliciteren:

Ben je enthousiast over deze vacature en krijg je er positieve energie van? Nou, wij ook! Aarzel niet langer en solliciteer direct, zodat we jouw ambities uitgebreid kunnen bespreken.

 

Soort dienstverband:

Fulltime, parttime, freelance/zzp, detachering

Verwacht aantal uur:

Niet meer dan 40 per week.

 

Salaris:

€3.301,00 - €9.600,00 per maand

 

Rooster:

 • Ma-vr

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Pensioen

 • Reiskostenvergoeding

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • Overuren uitbetaald

 • Vakantiegeld

Opleiding:

 • Hbo (Vereist)

Werklocatie:

Fysiek

Verwachte startdatum:

26-08-2024

Solliciteren

Jij bent de energieke ervaren leerkracht die we zoeken. Neem de sprong en zet jouw passie voor onderwijs om in actie bij Team 1001. Solliciteer nu en word onderdeel van onze missie om elke dag een verschil te maken in het onderwijs! Stuur je sollicitatie vandaag nog in. Jouw avontuur in het onderwijs begint hier.

Toevoegen

De scholen waar je via Team 1001 voor aan de slag gaat staan voor een positief en veilig schoolklimaaat, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We bieden mogelijkheden om jezelf continu te ontwikkelen. We geloven namelijk pas dat jij het beste tot je recht komt, als alle zaken rondom het lesgeven goed voor je geregeld zijn. Daar komen wij van Team 1001 dus om de hoek kijken. We maken ons hard voor onze leerkrachten naar de scholen toe en stellen jou als leerkracht daarmee ook in staat om je hoofdzakelijk te focussen op datgene waar je je graag in wilt doorontwikkelen: lesgeven.

Draag bij aan de generatie van (over)morgen!

bottom of page