top of page

Vacature

Jonge kind specialist in het onderwijs

Functieomschrijving

We zoeken een enthousiaste onderwijsprofessional voor 32 tot 40 uur per week om ons team te
versterken in de instroomgroep! Ben jij gepassioneerd over kleuters? Begrijp je wat ze nodig hebben in hun ontwikkeling en wil je hier een positieve bijdrage aan leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wie wil er nu niet werken op een plek met een collegiale sfeer, waar ouders en onderwijs elkaar omarmen, waar leerlingen elkaar kennen en waar iedereen echt gezien wordt?

 

Als lid van ons team ben jij een essentiële schakel in de ontwikkeling van het kind. Van 0 tot 13 jaar kunnen kinderen gedijen in dezelfde vertrouwde en veilige omgeving, waar ze door dezelfde deur naar binnen kunnen voor opvang en onderwijs. Samen met jouw collega-professionals delen jullie dezelfde visie, versterken elkaar en dragen zo bij aan de groei van de kinderen.

Wat kunnen wij van jou verwachten?

  • Je bent iemand die graag verantwoordelijkheid neemt én geeft;

  • Je bent iemand die kinderen de ruimte biedt om hun talenten te ontplooien, maar het net zo belangrijk vindt om zichzelf te blijven ontwikkelen;

  • Daarnaast ben je iemand die een nieuwsgierige, creatieve en onderzoekende houding stimuleert, zodat kinderen daarmee hun eigen plek vinden in de wereld van vandaag en morgen;

  • Je bent een gediplomeerde leerkracht of Pabo-student.

Wat kan jij van ons verwachten?

  • Een goede inschaling en salaris conform CAO PO;

  • Mogelijkheid om je kennis uit te bouwen via cursussen en trainingen;

  • Flexibele werkuren;

  • Uitbetaling van overuren;

  • Werken op zzp-basis is ook mogelijk;

  • Je wordt onderdeel van een hecht team aan professionals in een snel groeiende organisatie.

Onze Identiteit:

"Bij Team 1001 geloven we dat ieder kind recht heeft op het best mogelijke onderwijs." Dit is niet
alleen onze m
issie; het is onze passie en ons doel. Opgericht vanuit onze sociaal-maatschappelijke
wortels in Stichting 1001 Nachten, begon onze reis als voorlopers in het aanbieden van creatieve en kunstzinnige lessen in het basisonderwijs.


Wij bij Team 1001, als innovatieve onderwijsdienstverlener, zijn toegewijd aan de ontplooiing van de talenten en potenties van elk kind. Dit is helaas op veel scholen nog niet vanzelfsprekend. Als strategische partner voor meer dan 320 scholen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam maken onze docenten elke dag een onmisbaar verschil in het leven en de ontwikkeling van talloze kinderen.


Bij Team 1001 waarderen en begrijpen we de onschatbare bijdrage van ervaren leerkrachten zoals jij. Wij, zelf geworteld in het onderwijs, bieden je niet alleen een eerlijke beloning die past bij je waarde, maar ook de vrijheid om te werken onder jouw voorwaarden. Met jouw PABO-diploma ben je bij ons niet alleen een leerkracht; je bent een vernieuwer, een inspirator, een verschilmaker.

Solliciteren

Is deze functie op je lijf geschreven? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Toevoegen

De scholen waar je via Team 1001 voor aan de slag gaat staan voor een positief en veilig schoolklimaaat, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We bieden mogelijkheden om jezelf continu te ontwikkelen. We geloven namelijk pas dat jij het beste tot je recht komt, als alle zaken rondom het lesgeven goed voor je geregeld zijn. Daar komen wij van Team 1001 dus om de hoek kijken. We maken ons hard voor onze leerkrachten naar de scholen toe en stellen jou als leerkracht daarmee ook in staat om je hoofdzakelijk te focussen op datgene waar je je graag in wilt doorontwikkelen: lesgeven.

Draag bij aan de generatie van (over)morgen!

bottom of page