top of page

Vacature

Fulltime leerkracht groep 5 in Amsterdam

Functieomschrijving

Als enthousiaste leerkracht ga je samen met een collega een dynamisch duo vormen voor groep 5. 
Jij neemt het voortouw in het bevorderen van mediawijsheid en zet je volledig in om de leerlingen maximaal te laten profiteren van het aanbod van basisvaardigheden. Je bent niet alleen actief in de klas, maar draagt ook bij aan de schoolgemeenschap door deel te nemen aan vergaderingen en de stuurgroep. Hierdoor heb je direct invloed op het beleid en de ontwikkelingen binnen de school.
Jouw expertise is van onschatbare waarde, en je bent niet bang om te leren van de kwaliteiten van je collega's. Kortom, een boeiende rol waarin je niet alleen lesgeeft, maar ook een actieve bijdrage levert aan de groei en bloei van zowel de leerlingen als de school.

Wat kunnen wij van jou verwachten?

 • Je bent in het bezit van een PABO-diploma.

 • Je bent bekend met de hedendaagse onderwijsontwikkelingen en wil graag samenwerken en
  samengroeien.

 • Je bent fulltime inzetbaar.

 • Je woont in de regio Amsterdam of bent bereid hier naartoe te reizen.

 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamische onderwijsomgeving.

 • Een collegiaal en ondersteunend team.

 • Ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

 • Een goed salaris conform cao PO.

 • Aan de slag in loondienst of als zzp’er.

 • Een dynamische baan waarbij elke dag weer anders is.

Onze Identiteit

''Bij Team 1001 geloven we dat ieder kind recht heeft op het best mogelijke onderwijs." Dit is niet alleen onze missie; het is onze passie en ons doel. Opgericht vanuit onze sociaal-maatschappelijke wortels in Stichting 1001 Nachten, begon onze reis als voorlopers in het aanbieden van creatieve en kunstzinnige lessen in het basisonderwijs.

 

Wij bij Team 1001, als innovatieve onderwijs dienstverlener, zijn toegewijd aan de ontplooiing van de talenten en potenties van elk kind. Dit is helaas op veel scholen nog niet vanzelfsprekend. Als strategische partner voor meer dan 320 scholen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam maken onze docenten elke dag een onmisbaar verschil in het leven en de ontwikkeling van talloze kinderen.

 

Sluit je aan bij Team 1001, waar onderwijs niet alleen een baan is, maar een reis van voortdurende groei, creativiteit en impact. Samen zetten we ons in voor een toekomst waarin elk kind kan schitteren door zijn of haar unieke talenten

Jouw Werkplek

Het bruist van de positieve energie in de groepen; kinderen mogen weten dat het om hen draait en hun team heeft oog voor elkaar. Ze doen het hier echt samen!
Ze werken in units: de kleuters zitten bij elkaar in een unit en in een heterogene thuisgroep. Dit geldt ook voor de leerlingen van de groepen 3 tot en met 8. Kinderen van 0 tot 4 vormen ook een unit binnen hun kindcentrum en stromen op hun vierde op een natuurlijke manier door naar de kleutergroepen. Binnen een unit werk je samen met 3 collega’s, waarbij er ruimte is voor specialisatie en verdieping. Zo verdelen ze de taken en werkdruk. Hun kindcentrum bevindt zich in een prachtige woonwijk in een nieuw pand en ze groeien gestaag. Ze hebben een fijn en enthousiast team met betrokken leerkrachten die samenwerken aan hun vernieuwende en innovatieve onderwijs.

Solliciteren

Jij bent de energieke invalleerkracht die we zoeken. Neem de sprong en zet jouw passie voor onderwijs om in actie bij Team 1001. Solliciteer nu en word onderdeel van onze missie om elke dag een verschil te maken in het onderwijs! Stuur je sollicitatie vandaag nog in. Jouw avontuur in het onderwijs begint hier.

Toevoegen

De scholen waar je via Team 1001 voor aan de slag gaat staan voor een positief en veilig schoolklimaaat, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We bieden mogelijkheden om jezelf continu te ontwikkelen. We geloven namelijk pas dat jij het beste tot je recht komt, als alle zaken rondom het lesgeven goed voor je geregeld zijn. Daar komen wij van Team 1001 dus om de hoek kijken. We maken ons hard voor onze leerkrachten naar de scholen toe en stellen jou als leerkracht daarmee ook in staat om je hoofdzakelijk te focussen op datgene waar je je graag in wilt doorontwikkelen: lesgeven.

Draag bij aan de generatie van (over)morgen!

bottom of page