top of page

Vacature

Docent Wiskunde in Barendrecht

Docent Wiskunde in Barendrecht

Ben jij een bevlogen docent Wiskunde met een eerstegraads bevoegdheid? Wil jij bijdragen aan het onderwijs op een Daltonschool en heb je ervaring met lesgeven aan havo/vwo klassen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en bekwame docent Wiskunde voor een tijdelijke aanstelling in Barendrecht. Je gaat onder andere lesgeven aan bovenbouwklassen havo/vwo, aangevuld met lessen aan de onderbouwklassen. Je werkt in een open en collegiale sectie waar constructief wordt samengewerkt aan het continu verbeteren van de lessen.

Wat kunnen wij van jou verwachten?

 • Eerstegraads bevoegdheid Wiskunde.

 • Ervaring in lesgeven aan havo/vwo klassen.

 • Affiniteit met de principes van Daltononderwijs is een pluspunt.

 • Je bent minimaal 20 uur beschikbaar.

 • Je kunt zowel zelfstandig als in sectie- en teamverband goed functioneren.

 • Zet gevarieerde middelen in om leerlingen verder te helpen.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Keuze tussen dienstverband in loondienst of als zzp’er.

 • Een goed salaris conform de cao VO.

 • Een team van betrokken en gemotiveerde collega’s.

 • Goede begeleiding.

 • De kans om een positieve impact te hebben op de ontwikkeling van de leerlingen.

 • Werkdagen in overleg met school zelf te bepalen.

Jouw werkplek

De school waar jij komt te werken creëert een veilige, plezierige en inspirerende leeromgeving voor leerlingen. Hier leren ze het belang van een zelfstandige werkhouding, samenwerken met anderen en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen keuzes. De docenten zijn hierbij van essentieel belang.

Onze Identiteit

Bij Team 1001 geloven we dat ieder kind recht heeft op het best mogelijke onderwijs. Dit is niet alleen onze missie; het is onze passie en ons doel. Opgericht vanuit onze sociaal-maatschappelijke wortels in Stichting 1001 Nachten, begon onze reis als voorlopers in het aanbieden van creatieve en kunstzinnige lessen in het basisonderwijs.


Wij bij Team 1001, als innovatieve onderwijsdienstverlener, zijn toegewijd aan de ontplooiing van de talenten en potenties van elk kind. Dit is helaas op veel scholen nog niet vanzelfsprekend. Als strategische partner voor meer dan 320 scholen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam maken onze docenten elke dag een onmisbaar verschil in het leven en de ontwikkeling van talloze kinderen.


Bij Team 1001 waarderen en begrijpen we de onschatbare bijdrage van ervaren leerkrachten zoals jij. Wij, zelf geworteld in het onderwijs, bieden je niet alleen een eerlijke beloning die past bij je waarde, maar ook de vrijheid om te werken onder jouw voorwaarden. Met jouw PABO-diploma ben je bij ons niet alleen een leerkracht; je bent een vernieuwer, een inspirator, een verschilmaker.

Solliciteren

Denk je dat deze uitdagende rol jou op het lijf geschreven is? Aarzel niet en solliciteer meteen! Voor vragen of meer informatie over de functie kun je altijd contact met ons opnemen. We staan klaar om je te ondersteunen!

Toevoegen

De scholen waar je via Team 1001 voor aan de slag gaat staan voor een positief en veilig schoolklimaaat, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We bieden mogelijkheden om jezelf continu te ontwikkelen. We geloven namelijk pas dat jij het beste tot je recht komt, als alle zaken rondom het lesgeven goed voor je geregeld zijn. Daar komen wij van Team 1001 dus om de hoek kijken. We maken ons hard voor onze leerkrachten naar de scholen toe en stellen jou als leerkracht daarmee ook in staat om je hoofdzakelijk te focussen op datgene waar je je graag in wilt doorontwikkelen: lesgeven.

Draag bij aan de generatie van (over)morgen!

bottom of page