top of page

Vacature

Docent Duits in Den Haag

Wir suchen Dich! Docent Duits Regio Den Haag

Jij bent een ervaren of beginnende docent Duits met een passie voor de Duitse taal en cultuur! Ook heb je ervaring in het onderwijs en je wilt bijdragen aan het enthousiasme van leerlingen. Dan zit jij aan het juiste adres!

Functieomschrijving

Wij zoeken een enthousiaste en flexibele docent Duits die een hardwerkend team op een VO-school in Den Haag voor 2 à 3 dagen per week komt versterken. Als docent Duits speel je een cruciale rol in het inspireren en motiveren van onze leerlingen om de Duitse taal machtig te maken. Je geeft les op een manier die aansluit bij de belevingswereld van de leerlingen en weet hen te enthousiasmeren voor de Duitse taal en cultuur. Je werkt nauw samen en schakelt regelmatig tussen verschillende partijen om ervoor te zorgen dat jouw les optimaal voorbereid is.

Wat verwachten wij van jou?

 • Vloeiend Duits: Je spreekt en schrijft vloeiend Duits en kunt deze vaardigheid op een aansprekende
  manier overbrengen op je leerlingen.

 • Beschikbaarheid: Je bent 2 à 3 dagen per week beschikbaar.

 • Locatie: Je woont in de regio Den Haag of bent bereid af te reizen naar Den Haag.

 • Flexibiliteit: Je bent flexibel inzetbaar en kunt inspelen op veranderingen in het rooster.

 • Onderwijservaring: Je hebt recente en aantoonbare ervaring in het onderwijs, bij voorkeur als docent Duits.

 • Didactische vaardigheden: Je beheerst moderne didactische technieken en kunt deze effectief
  toepassen in de klas.

 • Communicatieve vaardigheden: Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Duits als in het Nederlands, en weet een goede band op te bouwen met leerlingen, ouders en
  collega’s.

Wat bieden wij?

 • Een inspirerende en dynamische werkomgeving.

 • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling.

 • Een collegiaal en ondersteunend team.

 • Een goed salaris conform cao VO.

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan interne trainingen en vakantiegeld.

 • Een stimulerende, maar veilige setting om kennis op te doen en praktijkervaring op te doen.

 • Team 1001 zorgt voor betrokkenheid door een toegewezen contactpersoon.

 • Aan de slag in loondienst of als zzp’er.

Jouw werkplek

De school waar jij komt te werken is onderdeel van het Lucas Onderwijs. Dit is een actieve en betrokken stichting die zowel bijzonder als openbaar basis- en voortgezet onderwijs aanbiedt. Hun overtuiging is dat elk kind recht heeft op optimaal onderwijs om zich te kunnen ontplooien tot een zelfverzekerde, verantwoordelijke en succesvolle burger. Lucas Onderwijs ondersteunt en stimuleert al hun scholen om dit te realiseren binnen de context van hun filosofie Vrijheid in verbondenheid.

Onze Identiteit

Bij Team 1001 geloven we dat ieder kind recht heeft op het best mogelijke onderwijs. Dit is niet alleen onze missie; het is onze passie en ons doel. Opgericht vanuit onze sociaal-maatschappelijke wortels in Stichting 1001 Nachten, begon onze reis als voorlopers in het aanbieden van creatieve en kunstzinnige lessen in het basisonderwijs.


Wij bij Team 1001, als innovatieve onderwijsdienstverlener, zijn toegewijd aan de ontplooiing van de talenten en potenties van elk kind. Dit is helaas op veel scholen nog niet vanzelfsprekend. Als strategische partner voor meer dan 320 scholen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam maken onze docenten elke dag een onmisbaar verschil in het leven en de ontwikkeling van talloze kinderen.


Bij Team 1001 waarderen en begrijpen we de onschatbare bijdrage van ervaren leerkrachten zoals jij. Wij, zelf geworteld in het onderwijs, bieden je niet alleen een eerlijke beloning die past bij je waarde, maar ook de vrijheid om te werken onder jouw voorwaarden. Met jouw PABO-diploma ben je bij ons niet alleen een leerkracht; je bent een vernieuwer, een inspirator, een verschilmaker.

Solliciteren

Ben jij de enthousiaste docent Duits die wij zoeken? Reageer binnen 1 seconde en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort onder het genot van een kopje koffie. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Toevoegen

De scholen waar je via Team 1001 voor aan de slag gaat staan voor een positief en veilig schoolklimaaat, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We bieden mogelijkheden om jezelf continu te ontwikkelen. We geloven namelijk pas dat jij het beste tot je recht komt, als alle zaken rondom het lesgeven goed voor je geregeld zijn. Daar komen wij van Team 1001 dus om de hoek kijken. We maken ons hard voor onze leerkrachten naar de scholen toe en stellen jou als leerkracht daarmee ook in staat om je hoofdzakelijk te focussen op datgene waar je je graag in wilt doorontwikkelen: lesgeven.

Draag bij aan de generatie van (over)morgen!

bottom of page