top of page

Vacature

Docent Biologie in Den Haag

Enthousiaste en gedreven docent biologie gezocht!

Hey gepassioneerde wetenschapper, wij hebben wat voor je! Als jij door middel van jouw kennis de wetenschap van het leven met enthousiasme wil delen met de volgende generatie dan zijn wij op zoek naar jou! Jij straalt van enthousiasme en bezet precies de juiste positie om onze jongeren op te leiden, zodat zij een krachtige en positieve invloed kunnen uitoefenen op onze biologische samenleving.

Functieomschrijving

Bij deze assertieve VO-school in Den Haag geloven we dat biologie meer is dan alleen een vak. Het is de sleutel tot het begrijpen van de wereld om ons heen en het inspireren van de toekomst. Wij zoeken een bevlogen docent die deze visie deelt en onze leerlingen wil meenemen op een ontdekkingstocht door de fascinerende wereld van de biologie. Als docent biologie bij ons krijg je de kans om jouw passie voor het vak over te brengen en een blijvende impact te maken.

Jouw profiel

 • Je hebt een onderwijsbevoegdheid voor het Voortgezet Onderwijs.

 • Je hebt (recente) ervaring als docent biologie.

 • Je beschikt over diepgaande vakinhoudelijke kennis.

 • Je bent 2 à 3 dagen in de week beschikbaar.

 • Je hebt een groot gevoel voor mens en milieu en weet dit over te brengen op je leerlingen.

 • Je beheerst moderne didactische technieken en kunt deze effectief toepassen in de klas.

 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en weet een goede band op te bouwen met leerlingen, ouders en collega's.

Wat bieden wij

 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamische onderwijsomgeving.

 • Een collegiaal en ondersteunend team.

 • Ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

 • Een werkplek waar aandacht is voor duurzaamheid en milieubewustzijn.

 • Een goed salaris.

 • Aan de slag in loondienst of als zzp’er.

 • Een dynamische baan waarbij elke dag weer anders is.

Jouw werkplek

Op de school waar jij komt te werken hebben leerlingen de keuze uit drie onderwijsrichtingen: kader/ mavo, mavo, en mavo/havo. Met een effectieve aanpak bieden ze veel persoonlijke aandacht. De student staat hier centraal. De school past zich zo goed mogelijk aan de capaciteiten van de jongeren aan, wat duidelijk zichtbaar is in de schoolcultuur. Dit zie je zowel in de lessen als bij buitenschoolse activiteiten.

Onze Identiteit

Bij Team 1001 geloven we dat ieder kind recht heeft op het best mogelijke onderwijs. Dit is niet alleen onze missie; het is onze passie en ons doel. Opgericht vanuit onze sociaal-maatschappelijke wortels in Stichting 1001 Nachten, begon onze reis als voorlopers in het aanbieden van creatieve en kunstzinnige lessen in het basisonderwijs.


Wij bij Team 1001, als innovatieve onderwijsdienstverlener, zijn toegewijd aan de ontplooiing van de talenten en potenties van elk kind. Dit is helaas op veel scholen nog niet vanzelfsprekend. Als strategische partner voor meer dan 320 scholen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam maken onze docenten elke dag een onmisbaar verschil in het leven en de ontwikkeling van talloze kinderen.


Bij Team 1001 waarderen en begrijpen we de onschatbare bijdrage van ervaren leerkrachten zoals jij. Wij, zelf geworteld in het onderwijs, bieden je niet alleen een eerlijke beloning die past bij je waarde, maar ook de vrijheid om te werken onder jouw voorwaarden. Met jouw PABO-diploma ben je bij ons niet alleen een leerkracht; je bent een vernieuwer, een inspirator, een verschilmaker.

Solliciteren

Wil je deel uitmaken van een school die oog heeft voor zowel onderwijs als duurzaamheid? Solliciteer snel en houd je telefoon bij de hand!

Toevoegen

De scholen waar je via Team 1001 voor aan de slag gaat staan voor een positief en veilig schoolklimaaat, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We bieden mogelijkheden om jezelf continu te ontwikkelen. We geloven namelijk pas dat jij het beste tot je recht komt, als alle zaken rondom het lesgeven goed voor je geregeld zijn. Daar komen wij van Team 1001 dus om de hoek kijken. We maken ons hard voor onze leerkrachten naar de scholen toe en stellen jou als leerkracht daarmee ook in staat om je hoofdzakelijk te focussen op datgene waar je je graag in wilt doorontwikkelen: lesgeven.

Draag bij aan de generatie van (over)morgen!

bottom of page