LI-64FAC2F9A1ED8
top of page

Verrijk je school met

Onderwijsondersteunend personeel

image-from-rawpixel-id-68859-jpeg.jpg

Omschrijving aanbod

Als team van ervaren onderwijsprofessionals weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om een goed georganiseerde en efficiënte school te hebben, waarin het onderwijsproces soepel verloopt en de leerlingen optimaal kunnen worden begeleid.

Ons onderwijsondersteunend personeel is gespecialiseerd in het uitvoeren van administratieve taken en het bieden van praktische ondersteuning aan het onderwijsteam. Wij kunnen u onder andere ondersteunen bij:

  • Het verzorgen van de administratie, zoals het bijhouden van leerlingendossiers, het verwerken van inschrijvingen en het bijhouden van de financiën.

  • Het ondersteunen van het onderwijsteam bij de voorbereiding en uitvoering van lessen, bijvoorbeeld door het klaarzetten van lesmateriaal en het ondersteunen van leerlingen tijdens de les.

  • Het begeleiden van individuele leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben, bijvoorbeeld door middel van remedial teaching of het geven van extra uitleg en ondersteuning in de klas.

  • Het ondersteunen van de school bij activiteiten en evenementen, zoals het organiseren van sportdagen en schoolreisjes.

Ons onderwijsondersteunend personeel is flexibel inzetbaar en kan op verschillende momenten worden ingezet, bijvoorbeeld tijdens piekmomenten of als vervanging van afwezige leerkrachten. Wij vinden het belangrijk om te werken volgens de visie en werkwijze van de school en het onderwijsteam, en streven naar een goede samenwerking om de leerlingen zo goed mogelijk te ondersteunen.

Uw school verrijken met ons aanbod?

We kijken graag mee naar de verschillende mogelijkheden en passen het aanbod aan op de behoefte van jullie school.

bottom of page